W aplikacji
- Otwórz ForDaily i przejdź do Ustawień.
- Otwórz Konto.
- Wybierz Usuń moje konto i potwierdź.
Działa to tak samo w Windows, w przeglądarce, na Androidzie i na iPhonie.
E-mailem
Napisz na adres tavlluenes@gmail.com z adresu, którego używa twoje konto, z tematem „Delete my ForDaily account”. Możemy poprosić o potwierdzenie z tego adresu, aby nikt inny nie mógł usunąć konta za ciebie.
Co jest usuwane
- Twoje konto: adres e-mail, nazwa wyświetlana i zdjęcie profilowe.
- Wszystko, co utworzyłeś: zadania, foldery, notatki, nawyki, wydarzenia kalendarza, zapisy skupienia i przesłane pliki.
- Twoje członkostwa w kręgach Together.
Dane na serwerze są kasowane natychmiast. Tego nie da się cofnąć.
Co zostaje i na jak długo
- Raporty o awariach, które nie zawierają twoich treści, są przechowywane najwyżej przez 60 dni.
- Kopie zapisane na urządzeniu zostają na nim, dopóki się nie wylogujesz albo nie usuniesz aplikacji.
Zanim odejdziesz
Jeśli chcesz mieć kopię swoich danych, najpierw ją pobierz: Ustawienia → Dane → „Pobierz jako plik”.
Pytania dotyczące tej strony: tavlluenes@gmail.com